• JULEBUFFET 4

    • Julebuffet 4

      Kr. 335

      Sildefilet marineret i mørk Fynsk øl pyntet med løgringe
      Cremet rødbedesild pyntet med bladselleri og høvlet peberrod
      Christiansøpigens sild med hakkede rødbeder og kapers
      Stegt paneret rødspættefilet serveret med grov remoulade og citron
      Varmrøget laks på fennikelsalat pyntet med rygeost og radiser
      Tartelet med høns i asparges
      Stegt andebryst serveret med grønkål-gulerodssalat
      Hjemmelavede frikadeller stegt med frisk timian
      Juleskinke glaseret med rørsukker og grov sennep
      Krydderstegt svinekam serveres med rødkål
      Svinemørbradbøffer med bløde løg og sauce
      Osteanretning bestående af 4 slags unikaoste med knas og druer
      Klassisk risalamande med kirsebærsauce
      Hjemmebagt brød, rugbrød, krydderfedt og økologisk smør